Blog

bruiloft Virginia en Frank

h045-trouwen-beachclub-people-0110

Vrijdag de 13e 😊 Geweldige dag om te trouwen! Dat vonden Virginia en Frank ook. En ik kan al verklappen dat alles heel soepel en prachtig is verlopen. Een prachtig zonnetje, heel de dag door. En dat is wel zo mooi bij een strandbruiloft. Maar first things first. De ochtend begon voor second shooter Ruud bij Frank in Scheveningen. Zelf ging ik naar Virginia in Den Haag-Zuid al waar ik videograaf Bjorn Appel ontmoette. Videografen en fotografen, dat gaat niet samen hoor je vaak. Maar bij mij verloopt altijd alles in een goede sfeer dus ook deze samenwerking was vruchtbaar en gezellig. Jurk aan, stropdas om en aanbellen maar! De kop was eraf. Een schitterend mooi bruidspaar met even mooie zoontjes. Op naar Kijkduin voor de portretsessie. Prachtige wolken, daar houden fotografen van! En in dit geval de videograaf ook. Geweldige shots zoals jullie kunnen zien. Nou we waren gelijk op de juiste locatie voor de ceremonie: Beachclub People. Menig strandbruiloft mogen fotograferen maar daar was ik nog niet geweest. De ervaring was super! Visueel een plaatje en het personeel was heel vriendelijk. Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Hans de Graaf stond al klaar. Een goede bekende! Het was weer lachen. Maar daarnaast ook hartelijk en intiem.
Cheers! De taart was door vrienden zelf verzorgd. Als hobby. Nou hij was mooier en lekkerder dan menig professioneel gemaakte taart. Een beetje een zelfde vergelijk als mijn foto’s. Die van Ome Henk zijn ook altijd mooier. Lekker eten en toen party! Oja, en de zonsondergang is ons wéér gegund! Een 100% score dit jaar 👍
Virginia, Frank, familie en vrienden, hartelijk dank voor de gastvrijheid en de gezelligheid! De usb-stick is in de maak en ik zie jullie snel als jullie een album komen uitzoeken.