Blog

bruiloft Sandra en Wouter

h048-trouwen-binnenhof-den-haag-09

19-10-19 een populaire trouwdatum en daarom was ik ruim een jaar geleden al geboekt om Sandra en Wouter te mogen fotograferen. Samen met second shooter Miranda gingen we op weg naar Den Haag waar Sandra en Wouter zich beide mooi gingen aankleden in hetzelfde huis zonder elkaar te zien. Dat was leuk! Verstoppertje spelen voor volwassenen 🙂 De first look was genieten. Altijd het spannendste moment voor bruid en bruidegom. Daarna eindelijk weer bij elkaar. Op naar het Binnenhof! Want daar hadden Sandra en Wouter elkaar ontmoet. Uitdagend voor mij want ik was er nog nooit geweest. Nieuwe uitdagingen en nieuwe inspiratie. Heerlijk. De mooie plekjes lagen voor het oprapen. Maar natuurlijk wilden we de oranje herfstkleuren benutten en daar leenden de bomen op het Lange Voorhout zich goed voor. De totale portretsessie binnen 40 minuten (dat kun je wel aan zo’n top team overlaten) want de A44 richting Oegstgeest was afgesloten wegens onderhoud en er stond een lange file bij Leiden. De extra ingeplande reistijd, een extra half uur, hebben we volledig benut. Waar gingen we dan naartoe? Oegstgeest! La France, een prachtig omgebouwde kas. En daar houdt deze fotograaf van. Niet omdat ik uit het Westland kom maar omdat een glazen dak garant staat voor veel natuurlijk licht. Beetje zoals bij De Brasserij in Delft. Dat is geen kas. Maar het dak is wel van glas. Misschien toch een slechte vergelijking. Laat maar.
We gaan verder, de broodjes stonden klaar voor ons. Goed geregeld Sandra en Wouter! De ceremonie kon beginnen. Inclusief sprekers. Dat maakt het wettelijke gedeelte toch een stuk intiemer. We maken het steeds vaker mee gelukkig. Niet dat de one-(wo)man-show van de babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) verkeerd is hoor. Ook niets mis mee. Yes I do, kus, ringen en toen de proost. En daar wil ik Wouter een compliment voor geven. Wouter je hebt namelijk het record! “Proost!”, glas omhoog, glas omlaag, allemaal binnen de seconde. Niet dat je mij daar mee verrast want het staat er allemaal mooi op. Toegegeven dat dit toeval was want de seconden daarvoor stond ik het glazen dak nog te bewonderen. Westlander he…..
De taart was heerlijk. Misschien zou ik meer als fotograaf moeten spreken en niet als kenner en liefhebber van bruidstaart. Maar ik kan het niet laten. Ook om informatief te zijn voor lezers en komende bruidsparen (en taartenbakkers). Onderstaand zie je een aantal foto’s. Verschillende kleinere taarten op plateaus. Geen inzakkingsgevaar! Het voordeel? De buitenkant kan van marsepijn gemaakt worden ipv fondant. Zalig. Second shooter Miranda had 4 stukken op. Gezelligheid, groepsfoto’s en drankjes volgden. En toen met het hele gezelschap naar “De Keuken”. En dat was precies wat het was maar dan veel ruimer en gezelliger. Iedereen kon met z’n bordje naar de koks in de keuken om te genieten. Een heel leuk concept. En als toetje een ijskar! Second shooter Miranda heeft 5x twee bolletjes op. Ter info. Sterker nog, we hebben hem meegenomen terug naar het Westland. Sandra en Wouter, familie en vrienden, hartelijk dank voor de gastvrijheid en de mooie dag. Geniet van deze korte preview. Aan de complete fotoreportage wordt momenteel hard gewerkt. We zien elkaar binnenkort voor het afleveren van de usb-stick en het uitkiezen van een prachtig trouwalbum.