Blog

bruiloft Sabrina en Ilja

h059-trouwen-in-delft-23

Blauw en Groen

Zaterdag 14 mei 2022,  dé dag voor Sabrina en Ilja. Een prachtig stel met 4 mooie kinderen: Lewis, Nikki, Femke en Morris.
Samen met fotografen Ruud Brouwer en Miranda Timmer, 6 camera’s en 12 objectieven zou het toch moeten lukken om wat mooie foto’s te maken. En dit ging als vanzelf. Alles zat mee. Prachtig zonnig weer en vrolijke mensen. En geweldig mooie locaties. Wat dacht u van het stadhuis van Delft, restaurant en wijnbar De Centrale in Delft, het centrum van Rotterdam, restaurant TIWYA in Rotterdam en feestlocatie Bird in Rotterdam.
Een rijtje vol namen. Waar het om gaat is de verbinding tussen Rotterdam en Delft. De verbinding tussen groen en blauw. Althans die verbinding was de bedoeling. We leken meer op twee strijdende straatbendes: The Green’s & The Blues. Twee kampen zich om en om begevend in het hol van de hollandse leeuw.
Gekheid natuurlijk weer van mij. De sfeer was uitstekend. Graag wil ik u vertellen over de dresscode. Blauw voor team Sabrina en groen voor team Ilja. Zelf trok ik delft’s blauw aan. Ruud had de memo niet gekregen (sorry, mijn schuld Ruud) en Miranda durfde geen kant te kiezen en trok daarom een zeeblauw tuniek aan. Videograaf Daniel Morpey was in het zwart gekleed. Hij is woonachtig in Gorinchem en had vrijstelling.
Speciale aandacht voor trouwambtenaar Magchelina van der Valk-Möller. Ook team blauw. Ik kende haar nog niet. De kennismaking was een waar genoegen. Enthousiast, rustig en spot-on zette zij Sabrina en Ilja in het middelspunt.

Sabrina en Ilja, hierbij wil ik een poging doen jullie een foto preview te schenken. Een onmogelijke taak. Zo veel momenten, zo veel liefde, zo veel glimlachen en zo veel tranen.

Namens Miranda, Ruud en mij hartelijk dank voor de gastvrijheid. Het was voor ons een eer om jullie te mogen fotograferen.

Tot snel,

Martijn.