Blog

bruiloft Rianne en Joeri

h053-trouwen-bij-schaapskooi-delft-21

Trouwen in Delft

Zaterdag 4 september 2021, het huwelijk van Rianne en Joeri. En wat was het lang geleden dat ik een bruiloft mocht fotograferen! Bijna alle bruiloften van 2020 en begin 2021 zijn verplaatst naar deze maand. September. Zo ook de bruiloft van Rianne en Joeri. Het was december 2019 dat we met elkaar kennis maakten. Ruim 1,5 jaar later schrijven we nu. Zo lang geleden dat Nora en Dave er een broertje bij hebben gekregen. Toch geweldig dat Jack nu ook deel uit kon maken van deze geweldige dag?! En een geweldige dag was het. Prachtig weer, prachtig bruidspaar, kortom een prachtige dag om te fotograferen.

Fotoshoot in Pijnacker

Samen met second shooter Fabian waren we al vroeg bij Joeri en zoontje Dave aanwezig. Waar we een eerste blik op de motor met zijspan van vader Kees konden werpen. Wat een originele trouwauto! Primeur voor mij 🙂 Zoals gebruikelijk waren we maar zeer kort bij de bruidegom aanwezig. Rianne wacht op ons. Wat ook op ons wachtte, was een van de mooiste trouwjurken die ik ooit gezien heb. Niet dat Rianne er al te voorzichtig mee deed. Zijspan, broodje kaassouflĂ©, foute party……deze jurk zal alles ondergaan. Hou ik van! En dan vergeet ik een spuitende fles champagne nog. Want na de first look gingen we kort naar de Groenzoom in Pijnacker. En traditie tijdens de portretsessie is het spuiten van een fles champagne die ik meebreng. Liefst tegen de wind in. Lachen.

Trouwen in stadhuis Delft

Op naar Delft voor nog wat extra portretfoto’s. Je kon merken dat het ook voor het zaterdag publiek een verademing was weer eens een bruidspaar te zien wandelen in het wild. De positieve reacties, glimlachen en felicitaties vlogen Rianne en Joeri om de oren. Positive vibes! Iets minder positive vibes in het stadhuis. Helaas mochten er maar 19 mensen naar binnen en het bruidspaar feliciteren mocht alleen met een brede tafel ertussen. Gelukkig wisten Rianne en Joeri hier wel raad mee: snel naar buiten voor weer die positive vibes! Klasse. Maar goed, dat zijn de regels. We respecteren ze. Sowieso maakt trouwambtenaar Bruun van der Steuijt elke ceremonie tot een feest. Hij is zo vriendelijk en leuk.

Foute party bij de Schaapskooi

Een grote liefdeshaag bij de Schaapskooi alwaar vrienden en familie Rianne en Joeri verwelkomden. Zij hadden de ceremonie gelukkig gewoon kunnen volgen via een live webcam stream. Party time! Ballonnen, springkussen, spelletjes, hapjes en drankjes. Feest voor jong en oud. Lekker in het zonnetje. Rianne, had jij niet gezegd los te gaan op het springkussen?! Fabian en ik hebben het maar gedaan. Eerst de kinderen eraf gejaagd door wat ballonnen lek te prikken.

Speciaal voor de gelegenheid had ik mijn lederen camerariemen meegebracht. Sorry, ik had abusievelijk “stoute party” gelezen in jullie uitnodiging. Het bleek een “foute party” te zijn. Jullie gasten hadden het wel goed gelezen en hebben zich aan de dress code gehouden. Iedereen zag er geweldig uit en ging helemaal los. Het was een eer dit alles met de camera te mogen fotograferen. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwen en hartelijk dank voor de gastvrijheid en de fantastische dag! Geniet van onderstaande preview: