Blog

bruiloft Noortje en Gert-Jan

h049-trouwen-in-winter-02

Vrij kort geleden, toen het trouwseizoen voor mij al afgelopen was, werd ik benaderd door Noortje en Gert-Jan. Voor een decemberbruiloft. Die komen niet vaak voor. Gelijk was ik enthousiast. Een winterbruiloft met een aanvangstijd voor mij van 16:30 vereist een compleet andere aanpak. Er is gewoon geen natuurlijk licht. En ik hou van zo’n uitdaging. Werken met de lichtbronnen die er wél zijn en waar nodig deze zelf creëren zonder het beeld ‘plat’ te maken. Genoeg over mijn aanpak, terug naar Noortje en Gert-Jan. Wat een heerlijk stel. Lief, mooi en verliefd. Afzonderlijk van elkaar kwamen ze te voet aan bij het stadhuis in Delft. De first look bij de ceremonie. Gert-Jan stond al te wachten. De rust zelve en met een grote glimlach. Top vent. Mochten familie en vrienden hem niet herkennen in deze omschrijving: het is de jonge man met de badeendjes op z’n sokken 🙂 En op ieder potje past een dekseltje! In dit geval een dekseltje met groene nagellak en oranje schoenen. Ge-wel-dig! En ik wist niet dat het ooit als compliment gegeven kon worden maar Noortje heeft de mooiste armen everrr. Dat u het weet. Trouwambtenaar Alaa Abdulfatah (een schat) was ook gecharmeerd van Gert-Jan en Noortje en de selfie was in de maak! Yes I do, groepsfoto, sterretjes en op naar Lijm en Cultuur voor het diner, taart en feest. De etenstijd benut ik altijd, naast zelf ook te eten, met het maken van sfeerfoto’s van de tafelschikking en de maaltijden én het fotograferen van de ringen. Deze keer kon ik niet kiezen uit 2 topfoto’s. Daarom beiden toegevoegd aan deze kleine preview. Welke vindt u mooier? Eentje komt zeker in het album!
Tijd voor het feest. DJ Double U zorgde voor de muziek. En dit was top. Veel gezelligheid met familie en vrienden volgde. Ongetwijfeld tot in de late uurtjes maar voor mij hield het om 22:30 op. Met een geweldig trots gevoel ging ik huiswaarts. Ik vond het een eer dat ik aanwezig mocht zijn op jullie mooie dag. Noortje en Gert-Jan en familie en vrienden, hartelijk dank voor de gastvrijheid en ik wens jullie veel geluk en liefde toe!