Blog

bruiloft Nanda en Paul

h013-trouwen-lijm-en-cultuur-05

Paul kwam aanfietsen op z’n bakfiets. 28 graden celsius, 3 delig kostuum, energie voor 2. Zo maar wat getallen. In de bakfiets: Nanda! En dan niet zo’n electrische bakfiets die je tegenwoordig wel eens ziet. Nee ouderwets trapwerk. Respect! Tien minuutjes fietsen naar Lijm en Cultuur. Een urban portretsessie. Ik hou ervan. Zo veel mooie plekjes, moeilijk kiezen! Het was mooi weer dus we kozen er voor om buiten te blijven. Check Nanda’s blue suede shoes!! Hoe cool is dat. Op naar het stadhuis. Tussenstop bij de Oostpoort. Niet voor een ijsje aan de Julianalaan (kenners weten wat ik bedoel), maar voor enkele prachtige foto’s kenmerkend voor Delft. Stadhuis, ja ik wil. Op naar Lijm en Cultuur voor het feest. Ik meen me te herinneren dat Nanda de bruidstaart zelf gemaakt heeft maar correct me if I’m wrong. Hij was in ieder geval heerlijk! Nanda en Paul, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! En gefeliciteerd me jullie inmiddels 2e wondertje!