Blog

bruiloft Miranda en Reinier

h057-trouwen-bij-burgersdijk-24

Samen thuis

Woensdag 29 september 2021, Miranda en Reinier stappen allebei voor de tweede maal in het huwelijksbootje. Nu met elkaar. En wat doe je dan in de nacht voor je bruiloft? Gewoon in je eigen bed slapen natuurlijk. Ik hou ervan. Vroeger, toen stellen nog niet samen woonden, trouwde je ‘van huis uit’. Maar we leven niet vroeger, we leven in het heden. Het eerste bruidspaar dat mij met de neus op dit feit drukte, was Karin en Jaap. In juni 2010, ik weet het nog goed. Toen ik vroeg aan Jaap waar hij de nacht door zou brengen, antwoordde hij met de legendarische woorden “sodemieter op met die onzin, ik slaap gewoon in m’n eigen bed”. Duidelijke taal. Dat slaapt toch een stuk lekkerder. Gewoon naast elkaar. Miranda en Reinier hadden wel de wens elkaar te verrassen met hun bruidskleding. Ieder een eigen kamer om zich aan te kleden dus. En dat werkte meer dan prima. Geen enkel probleem. Aanrader zelfs. Als ik zelf ooit ga trouwen, ga ik het ook zo doen. En ook gewoon pas om 13:00 gaan aankleden. Het is tenslotte je vrije dag. Reinier had het wel iets drukker met 4 jongens. Reinier is nl 2x papa en 2x bonus-papa. Miranda had het iets rustiger. Ze werd in de watten gelegd door visagiste en hairstyliste Annemiek Wijsman. Verschil moet er zijn. Nadat Annemiek 3 doosjes foundation, een oogpotlood en een föhn naar m’n hoofd had gegooid, vluchtte ik naar beneden om een plekje voor de First Look uit te zoeken. Mijn excuses dames, het is niet “vleeskleurig” ondergoed maar “huidkleurig” ondergoed. Ik zal het nooit meer vergeten!

Boerderij Burgersdijk in De Lier

We vertrokken in de prachtige bohemian stijl Volkswagen Kever richting Boerderij Burgersdijk in De Lier. Zowel Miranda en Reinier’s trouwlocatie als wel onze locatie voor de portretfoto’s. En we hadden geluk! Veel regen was er al gevallen en ging er nog vallen maar we hielden het droog voor wat snelle maar prachtige shots. Samen met second shooter Martijs selecteerden en belichtten we 3 mooie plekjes.
Door de regenval was al eerder besloten de ceremonie naar binnen te verplaatsen. Dit mocht de pret niet drukken natuurlijk. Mooie entree, mooie ceremonie, mooie muziek. Na afloop snel naar buiten voor de groepsfoto’s. Wederom geluk! We waren net klaar toen het begon te regenen, hagelen en onweren. Een goede bliksemafleider voor Reinier om zich terug te trekken in een schuur. Nog even de puntjes op de i zetten voor een heus liefdeslied begeleid door gitaarmuziek. Prachtig. Na van de heerlijke taarten van Piece of Cake te hebben mogen smullen, kwam de trouwdag tot een einde.

Miranda en Reinier, van harte gefeliciteerd met jullie trouwen en hartelijk dank voor de gastvrijheid en de fantastische dag! Geniet van onderstaande preview: