Blog

bruiloft Mieke en Wouter

h047-trouwen-in-einstein-delft-26

Het was even billenknijpen! Regen? Zon? We hadden beiden. Maar op de juiste momenten! Second shooter Ruud begon de dag rustig bij de mannen. In een hotelkamer waar bruidegom Wouter en zoontjes Casper en Stijn zich omkleedden. Zelf had ik het íetsjes drukker bij bruid Mieke. Wel gezellig druk hoor! Met veel familie en vrienden. En dat was ook precies het thema van de dag. Deze bruiloft werd met elkaar gevierd. Familie en vrienden die elkaar lief hebben. Visagiste Naomi Reisner was haar kunsten al aan het vertonen. Altijd grappen en grollen met haar. Ze had zelfs nog tijd om mijn wimpers te krullen. Maar dat is een heel ander verhaal. Misschien voor instagram. Anyway, first look en op naar het centrum van Delft voor de portretsessie. Het was zaterdag en waren dus niet alleen. Ik denk dat er touristen waren die meer foto’s van Mieke en Wouter hebben gemaakt dan dat Ruud en ik gedaan hebben. Ze waren ook zo mooi! En dan ook nog eens een delfts blauw jasje….
De ceremonie in het stadhuis had een primeur voor mij: live muziek. Ik denk dat ik toch zeker 100 bruiloften heb mogen fotograferen in het stadhuis van Delft maar nog nooit met live muziek. Maar dat mag dus gewoon. Een aanrader voor een ieder.
Daarna met het hele gezelschap lopend naar café Einstein. Voor niet 1 bruidstaart maar wel 10. Hemels! Net als de gebraden ham trouwens met honing-mosterd saus. Die vind je nergens zo lekker als daar. Een smaaksensatie. Casper en Stijn waren inmiddels naar huis om te slapen en na een mooie openingsdans gefotografeerd te hebben (en de videobooth te bommen), gingen Ruud en ik dat voorbeeld volgen. Mieke, Wouter en familie, hartelijk dank voor de gastvrijheid en de gezelligheid. Geniet van dit voorproefje!