Blog

bruiloft Lisette en Chris

h055-trouwen-bij-strandtent14-kijkduin-12

Strandbruiloft

Vrijdag 17 september 2021, Lisette en Chris trouwen op het strand van Kijkduin. Alles mooi versierd en aangekleed. Ons eigen stukje Ibiza in Den Haag.

Strijkijzer

De ochtend begint, een prachtige dag. Op bijna de bovenste, 39ste, verdieping van een woontoren in Den Haag, het Strijkijzer genoemd, ontmoet ik Chris met vader en vrienden. Stropdas strikken ging soepel. En Chris is ontspannen, vrolijk en heeft er zin in. Afgesproken is om kort het aankleden vast te leggen waarna ik snel weer vertrek naar Lisette in Voorburg. Het huis van Lisette en Chris is nog in verbouwing maar het schiet al op. Een trapleuning is nog een overbodige luxe 🙂 Veilig boven aangekomen, ontmoet ik Lisette. Ook zij is vrolijk en ontspannen. Het belooft een zonnige dag te worden dus alles zit mee! Na de zeer mooie first look is Chris goedgekeurd. Hij mag mee naar Kijkduin voor de portretsessie.

Jutterskeet van ome Jan

Voor de fotosessie hebben we, uiteraard, voor de duinen van Kijkduin gekozen. Bij de Jutterskeet en omgeving. Eerst een praatje met Jan gemaakt. Alles in zijn keet is aangespoeld op het strand. Een aanrader om eens een keer bij hem te gaan kijken! En natuurlijk hebben we wat portretten gemaakt met het prachtige hout van zijn hut als achtergrond.

Trouwen bij Strandtent 14

Menig strandbruiloft heb ik mogen fotograferen. Maar nog niet eerder bij Strandtent 14. Het unieke van deze locatie is dat je ook echt op het strand mag trouwen vlak aan de zee. Heerlijk in het zand. Niet moeilijk om hier de mooiste foto’s te maken!
Na de ceremonie gingen we een glas champagne halen uit de champagne muur. Bubbles! Tijd voor de ‘receptie’ alwaar ik tijd had om met de vader van Chris te babbelen. Een echte fotografie liefhebber met een fotovakschool-achtergrond. Door de drukte in september ontbrak het mij deze keer aan een second shooter. En nu loop ik een schat aan ervaring tegen het lijf. Ik greep m’n kans en gaf Chris’ vader een van mijn camera’s in handen en zette hem aan het werk. Je zoon trouwt tenslotte maar 1 keer. Kon ik mooi van een cocktail genieten, vers gemaakt aan de cocktailbar. Tom Cruise was er ook.

Live Painting

Een rondje lopend, kwam ik aan de praat met Peggy van Live Painting Peggy van Gurp. Zo leuk, wat er gebeurt is dat zij ter plekke een schilderij maakt van een scene op de bruiloft. In de avond is dit klaar en wordt dan gepresenteerd aan Lisette en Chris. Ik geef het niet graag toe maar dit lijkt me leuker dan een foto aan de muur. Zelfs mooier dan mijn prachtige zonsondergang foto!
Maar goed, je hebt werkpaarden en luxe paarden. Peggy en Chris’ vader moesten doorwerken. Lisette en Chris gingen lekker eten. Ik ook maar niet voordat ik Chris’ vader instructies had gegeven de speeches en een close-up van de ringen te fotograferen. Zo goed ben ik dan ook wel weer. De groepsfoto’s had hij tenslotte ook al met succes vastgelegd dus ik had inmiddels alle vertrouwen in hem.
Na het eten was er nog een klein feestje om een hele mooie, liefdevolle en zonnige dag, dansend af te sluiten.

Lisette en Chris, van harte gefeliciteerd met jullie trouwen en hartelijk dank voor de gastvrijheid en de fantastische dag! Geniet van onderstaande preview: