Blog

bruiloft Linda en Tim

trouwen beachclub Titus

Trouwen op het strand bij Beachclub Titus! Dat is genieten (en romantisch ook vast wel). Niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor mij natuurlijk. Ik ben verliefd op alle kleuren die deze omgeving ons geeft. Wel spannend altijd want wat gaan de weersgoden ons brengen. Een blauwe lucht met mooie wolken hopelijk? Zonsondergang misschien? Hebben Linda en Tim zoveel geluk? De enige zekerheid die we hadden, was dat Hans de Graaf de trouwambtenaar was. En wat hebben we gelachen om deze vakman. Nu is luisteren niet mijn sterkste punt maar het volgende heb ik toch wel opgevangen: “luister bruidspaar, je mag 1x nee zeggen, dan krijg je een waarschuwing. Bij de 2e keer vragen we de mensen hun kadootjes op tafel te leggen, gaat iedereen naar huis en verdelen we de buit met z’n drieën”. Dat is nog eens wat beters dan “trouwen is een werkwoord….” Droge humor, waar vind je het nog.
Zal ik nog iets over de foto’s vertellen? Één detail dan. Let bij de foto waar Linda de deur heeft geopend voor Tim even op de ouders van Linda (José en Willem). Achter het raam staan ze gewoon even de show te stelen 🙂 Love it.
Zonsondergang bedankt voor je verschijning. Beachclub Titus bedankt voor de gastvrijheid. Miranda bedankt voor je assistentie. Linda en Tim bedankt voor jullie humor en spontaniteit! Ik wens jullie een prachtige toekomst toe met elkaar.