Blog

bruiloft Laura en Mathijs

h031-lijm-en-cultuur-23

Let’s go! M’n buikje begint al aardig te bollen van alle bruidstaart! Alle suikers kwamen goed van pas om Laura en Mathijs bij te houden. Wat een energie stralen die 2 uit. Een heerlijk stel, smoorverliefd.
Samen met second shooter Joyce op weg naar Mathijs. En wat een ontvangst toen hij de deur voor ons opendeed in z’n boxershort 🙂 Letterlijk volgens instructies want ik vraag altijd te wachten met aankleden totdat er een camera aanwezig is. Lekker kopje thee, click, click en op weg naar Laura. Die ook voor ons opendeed in haar….nee helaas. Laura’s jurk hing boven in het ‘rommelkamertje’. Hou ik van! Een hele strakke opgeruimde kamer is prachtig maar het tegenovergestelde (in de positieve zin des woords) is ook mooi. Leuke shots gemaakt. En toen wachten op Mathijs en z’n aanbelmoment. Ja dat wachten was mijn schuld. Ik waarschuw de bruidegom nadrukkelijk niet te vroeg te komen. Heb het vaak genoeg meegemaakt dat er dan stoom uit de oren van de bruid komt: “nooit is hij op tijd en nu ik nog moet plassen is hij ineens te vroeg.” Zo gaat dat dan. Maar keurig op tijd belde Mathijs aan. Tijd om de inmiddels 2e doos kleenex van de dag aan te dragen.
Voor de portretsessie gingen we naar Lijm & Cultuur. Geweldige locatie waar je binnen en buiten foto’s kunt maken. Niet gratis overigens maar dat is logisch. Een locatie voor de lovers die wat stoerdere foto’s willen. Flitsertjes, reflectiescherm, ik was helemaal in m’n nopjes.
Op naar De Lindenhof voor 1 van de laatste bruiloften die daar mogelijk zou zijn. Jammer maar de eigenaar heeft andere plannen. Het dak kon er af dus! Althans zo interpreteerden wij het later die avond. Eerst natuurlijk “Yes I do.” Met kleenex. En die taart natuurlijk.
Tijdens het eten fotografeerde Joyce de sfeermomenten en ik was een diavoorstelling aan het voorbereiden. Op speciaal verzoek van Laura en Mathijs want de DJ had een beeldscherm in z’n booth. Precies op tijd klaar en werkend! De eerste avondgasten kwamen binnen en de rij voor de felicitaties begon zich te vormen. Precies voor het scherm met de diavoorstelling. Geweldig voor mij om de enthousiaste blikken van alle mensen te bewonderen bij het zien van de foto’s. Ik geef het toe, m’n ego begon buitenproportionele contouren aan te nemen. Primeur voor mij! De diavoorstelling bedoel ik.
Het dak ging er daarna zoals beloofd af dankzij de familie, vrienden en collega’s van Laura en Mathijs. Beginnend met de openingsdans. Een echte wals, prachtig uitgevoerd. Toegegeven dit maakte veel meer indruk dan de diavoorstelling. Boeket gooien, een liefdeshaag met sterretjes, het enige wat er nog aan deze bruiloft ontbrak waren dansende, naakte mannen met broek op het hoofd. Oh nee, ik heb de foto’s om het te bewijzen 🙂 Beetje flauw maar die staan niet in de preview. Zelfs ik heb m’n grenzen. Laura en Mathijs, hartelijk dank voor de fantastische dag. Veel geluk en nog meer liefde toegewenst!