Blog

bruiloft Kirsten en Erik

h031-trouwen-beachclub-titus-34

Here we go again! Accu’s opgeladen, een backup van de kaartjes gemaakt en een dag na vorige bruiloft op naar Kirsten en Erik. En ik had er heel veel zin in want de trouwlocatie was Beachclub Titus. Trouwen op het strand, wie wil dat nou niet? Idealiter zijn de weersgoden ons gunstig gezind en dat waren ze. Dank! Een fotoreportage van 12 uur betekent dat second shooter Miranda mij vergezelde. We begonnen in Gouda bij Kirsten en Erik thuis. De visagist/hairstylist was zijn kunsten al aan het uitoefenen. Gewoonte is dat ik vraag of hij een vriend van de familie is of dat hij ingehuurd is. Dit met het oog op de foto’s. Het antwoord was beide! Prima, we betrekken hem in de foto’s. Onderweg naar Titus vroeg Miranda mij of ik de make-up tovenaar me niet bekend voor kwam. Mika van Leeuwen, bekend van Linda TV, it takes 2, koffietijd, etc. Ik moet bekennen dat ik weinig tv kijk maar het wel een hele leuke anecdote vind! Echt iets wat ik in een blog zou moeten vermelden eigenlijk. Goed, we waren dus onderweg naar Beachclub Titus. Eerst de portretfoto’s in de duinen. Prachtig. Vervolgens het trapmoment, een vast gegeven op deze locatie. Een magisch mooi moment om Kirsten en Erik van de trap af te zien dalen voor het aanschouwend oog van familie en vrienden. De trouwambtenaar van dienst was Hans de Graaf. Een bekende in Den Haag en bij Titus. Ik heb wel eens eerder over hem geschreven. Zijn toespraak en grappen zijn hilarisch en vielen ook deze bruiloft goed in de smaak. Hans liet me wel even schrikken door bij het ringmoment dicht op Kirsten en Erik te gaan staan. Begrijpelijk want dat moment wil je niet missen! Zo was ook mijn gedachte en gelukkig kon ik nog een paar centimeter vinden om er met m’n groothoeklens tussen te duiken. Honderd plus bruiloften en had ik het moment bijna voor het eerst gemist! Kirsten en Erik hebben mij ingehuurd omdat ze een assertieve fotograaf wilden die de klappen van de zweep kent en gelukkig heb ik hun vertrouwen niet beschaamd. Wat ook niet gemist mag worden is de zonsondergang. Zouden Kirsten en Erik zoveel geluk hebben? Iets dat heel snel kan gaan! Tijdens het kennismakingsgesprek had ik al aangegeven dat wat de planning ook zou zijn; felicitaties, een speech, de openingsdans of whatever. Ik trek jullie aan de hand mee naar de zee om deze schitterende zonsondergang met jullie vast te leggen als de gelegenheid zich voordoet. Anders krijgen jullie er eeuwig spijt van. Dat “veto” kreeg ik zei Erik. Niet dat zo’n impulsieve actie nodig was want weddingplanner Danitsja had hier al rekening meegehouden en was bovendien flexibel. Daar hou ik van! Met een zeer tevreden gevoel weer terug naar huis. Kirsten en Erik en familie, hartelijk dank voor de gastvrijheid en veel geluk toegewenst met elkaar! Nageniet van deze prachtige zonsondergang……