Blog

bruiloft Kelsey en Tom

h060-trouwen-laparade-kijkduin03

LaParade in Kijkduin

Vrijdag 20 mei 2022, eindelijk was het moment daar. Vanaf mid 2020 stonden Kelsey en Tom al te popelen. Enig uitstel dus. Het wachten was op de juiste regenachtige dag. De dag waarop we dé regenfoto kunnen maken. Grote wens van Kelsey en Tom. Al twijfelden ze wel. Een zonsondergang foto is namelijk ook erg leuk. Regen of zon, het maakte dus niet uit. Jennifer en Laura, de eigenaressen van LaParade in Kijkduin, hadden wel een voorkeur. Regen. Het dak moest getest worden op waterdichtheid. Dit was prima in orde. Net als het licht. We konden ondanks het donkere wolkendek prima met het invallende daglicht werken dankzij de glazen wanden. En met ‘we’ bedoel ik videograaf Aleksander en m’n collega fotograaf Miranda Timmer. En natuurlijk vergeet ik Anouk niet. De reddende engel, de rechterhand, de dame die van alle markten thuis is. Maar vooral degene die Kelsey van een make-up retouch voorzag daar wanneer het nodig was.
De vuurtonnen warmden onze nog wat natte kleding to het moment dat de ceremonie begon. Bij het ‘weggeven’ van Kelsey stopte haar vader deze traditie. Hij stak zijn vinger op en vertelde Tom dat hij zijn dochter mocht “lenen”. Kelsey blijft natuurlijk van papa. Prachtig!
Wat ook prachtig was, waren de geloften. Meestal hoor ik steeds dezelfde geloften wat betekent dat de bruidegom ze van google gepikt heeft, maar Tom had echt z’n best gedaan. Van plagiaat was geen sprake. Menig traantje werd weggepikt in het publiek.
Na de ceremonie geen taart. Dat werd als toetje bewaard. Een heerlijke ijstaart. Met gevulde buiken liepen we even naar buiten om de weersomstandigheden te ervaren. Leuk die regen maar Kelsey en Tom hadden nog een wens over: de zonsondergang foto. En zo geschiedde het wonder (Anouk knipte in haar vingers), nog niet eerder meegemaakt, na een dag vol regen ging de zon schijnen. De wolken waren op het juiste moment opgeklaard. We konden genieten en profiteren van een geweldige zonsondergang.
Graag willen Miranda en ik van deze gelegenheid gebruik maken om familie, vrienden, collega’s en de twee mensen die uitgenodigd waren uit beleefdheid, hartelijk te danken voor de vriendelijkheid en gezelligheid. En Kelsey en Tom wij wensen jullie een liefdevolle toekomst toe! Geniet van de preview en tot snel.