Blog

bruiloft Jorina en Thomas

h056-trouwen-bij-zalmhuis-04

Vroeg op pad

Donderdag 23 september 2021, tijdstip 05:55. In de ochtend. Buiten is het nog donker. Ik kan me de laatste keer dat ik zo vroeg opgestaan ben niet meer herinneren. Maar wat ruikt het lekker buiten in de ochtend. Misschien vaker doen 🙂 Om 06:15 haal ik second shooter Ruud Brouwer op. Hij vond het niet vroeg. Zo zie je maar, mensen verschillen. We hadden een klein tochtje te maken naar Krimpen a/d IJssel alwaar we Thomas ontbijt op bed kwamen brengen. Zo zijn we dan ook wel weer. Snel wat sfeerplaatjes gemaakt om te ontdekken dat het nog steeds donker was buiten op weg naar Jorina. Maar we vertrokken niet voordat ik Thomas had ingefluisterd vooral niet te vroeg te komen voor de First Look. Wat ik geleerd heb als man zijn, is dat vrouwen nou eenmaal langer de tijd nodig hebben om zich aan te kleden dan gepland. En als bruidsfotograaf heb ik geleerd dat mannen nooit te vroeg zijn, behalve als ze hun bruid mogen ophalen. Deze 2 levenslessen combineren niet fijn! Goed, Jorina had dus langer nodig met de voorbereiding en Thomas kwam netjes te laat. Het sloot perfect op elkaar aan.

De Boekenberg

Jorina en Thomas hadden een unieke locatie geregeld voor de fotosessie. Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse. Samen met zusje Sanne vervolgden we onze weg. Altijd handig om iemand mee te brengen die wel oog heeft voor het mooi neerleggen van de jurk. We werden uiterst gastvrij ontvangen en mochten zelfs een uur eerder naar binnen dan het overige publiek. Een ware VIP-behandeling. Deze locatie is perfect bij mooi weer en ook perfect bij regen. De Boekenberg is een zeer grote bibliotheek met veel mooie plekjes. En natuurlijk veel boekenkasten. Handig om je achter te verkleden. Jorina had namelijk een verrassing voor Thomas in petto. De rok, tule dinges, werd gedemonteerd en Jorina verscheen met een hele nieuwe look! En dus weer gelegenheid voor nieuwe foto’s. Inmiddels was de bibliotheek geopend voor iedereen. En dat was minstens even leuk. Mensen keken hun ogen uit. Hoe gaaf is het om zo’n mooi bruidspaar te zien lopen als je het niet verwacht. Jorina en Thomas werden overladen met gelukswensen. We zouden er een hele dag gevuld kunnen hebben ware het niet dat Jorina en Thomas nog andere plannen hadden. Trouwplannen.

Ross Lovel

Dit trouwen deden ze bij Ross Lovel in Krimpen a/d IJssel. Een voormalige Korenmolen gelegen aan een jachthaven. Een prachtige plek om te trouwen. Althans voor de wet. Trouwen voor de kerk heeft meer waarde voor Jorina en Thomas. En daarom vertrokken we na de mooie ceremonie naar de Sionskerk.

De volgende dag

Om de planning wat rustiger te houden, hadden Jorina en Thomas besloten het diner een dagje later te houden. Op vrijdag 24 september. Zonder Ruud, en na uitgeslapen te hebben, vertrok ik richting het Zalmhuis in Capelle a/d IJssel. Ook weer zo’n mooie locatie! We hadden een uur ingepland voor een tweede portretsessie alvorens de gasten arriveerden. Wederom geen gebrek aan mooie foto plekjes! Tijdens het eten is het mijn taak de sfeerplaatjes te maken, de speeches vast te leggen en de ringen te fotograferen (als de tijd dit toelaat). Check, check en check.

Jorina en Thomas, van harte gefeliciteerd met jullie trouwen en hartelijk dank voor de gastvrijheid en de fantastische dag! Geniet van onderstaande preview: