Blog

bruiloft Iris en Lennart

h035-trouwen-met-kerst-10

24 December, nog net geen Kerstavond. Maar natuurlijk stond de Kerstboom bij De Brasserij in Delft mooi opgetuigd voor de bruiloft van Iris en Lennart. Een prachtige bruiloft om het seizoen (en het jaar 2018) mee af te sluiten. Allemaal mooie, bekende gezichten voor mij deze dag. En dan doel ik niet alleen op het bruidspaar. Naomi, de visagiste, was ‘s ochtends al haar toverkunsten aan het vertonen toen ik nog m’n eerste foto moest maken. We kwamen elkaar 11 oktober voor het laatst tegen. In de middag was Bruun de ambtenaar van dienst. Ook hij was die 11 oktober present. Small world 🙂
Anyway, Iris zag er nóg mooier uit, Lennart keek z’n ogen uit en wij gingen richting binnenstad. Want Delft bruist een dag voor Kerstmis! Kerststalletjes, glühwein, koortjes, mooie lichtjes en wellicht de Kerstman. We hadden er zin in! We waren er klaar voor! Bring it on! Ho Ho Ho! Sorry, niets van dit alles. Delft was uitgestorven. Wat een dooie boel. TreurniS met hoofdletter T. En nog de S van Saai. Dat vonden alle toeristen ook blijkbaar want je zag de opluchting op de gezichten toen Iris en Lennart de binnenstad kwamen versieren met hun aanwezigheid. Nog nooit eerder zijn er zo veel snapshots van een bruidspaar gemaakt. Om 12:32 hadden we al 47 likes in Hongkong en om 12:34 gingen we viral in Burkina Faso. Leuk al die aandacht maar wij kregen inmiddels sterretjesallure en zochten een parkje op waar Jente en Thieme ons vergezelden voor de rest van de portretsessie. De schatjes, de boefjes, de 2 kids van I. en L.
We gaan trouwen. Tijd voor een derde vertrouwd gezicht: Wendy! De gastvrouw van De Brasserij. 23 Augustus voor het laatst gezien dus zij kreeg een dikke knuffel van me. Alles was perfect verzorgd en het bijzondere (althans ik herinner me niet dit ooit eerder meegemaakt te hebben) was de trouwbank. Dus niet de standaard twee stoelen want met 2 jonge kids kom je dan hangplekken tekort. Ideaal. En zo verliep de ceremonie heerlijk ontspannen en gezellig. Jente en Thieme konden gaan, staan en hangen waar ze wilden. Van Bruun krijgt iedereen een glimlach op het gezicht en de Kerstboom en de openhaard maakte het sprookje helemaal compleet. Tijd voor taart! Iris en Lennart, bedankt voor de prachtige dag en ik wens jullie veel geluk en liefde toe.