Blog

bruiloft Irene en Ralf

h030-trouwen-in-delft-13

Een bruiloft met een persoonlijk randje! Ralf en Irene en ik delen een gezamenlijke passie: Magic The Gathering. Dat is een kaartspel wat zich het makkelijkst laat omschrijven als Pokémon voor volwassenen. Sterker nog, Ralf is mede-eigenaar van een hele grote winkel in Delft waar deze kaarten te koop zijn. En ik ben daar sinds 2012 trouwe klant. Ik wil het er niet over hebben maar ik denk dat ik met m’n aankopen een groot deel van de bruiloft gefinancieerd heb. Nu we het er wel over hebben; ik denk dat ik de jurk, ringen, trouwauto, ambtenaar, trouwlocatie, receptie en het diner voor alle gasten betaald heb! Graag gedaan, het is jullie gegund. Een mooie styling en entourage levert prachtige foto’s op.
Irene en Ralf hebben ervoor gekozen in het stadhuis in Delft te trouwen en daarna alles te voet af te leggen. Een goede keuze want Delft is natuurlijk een prachtige stad. Altijd gezellig druk, maar nooit te druk. Ik hou ervan want ik betrek omstanders altijd graag in de foto. Het stadhuis is mooi, klassiek, warm en intiem. Het marktplein met aangrenzend de Nieuwe Kerk zorgt voor een fotogenieke aankomst. Yes I do en op naar hotel Johannes Vermeer om de taart aan te snijden. En op te eten. Hij was heerlijk! Wederom te voet gingen we richting restaurant Van Der Dussen in het Bagijnhof. De delftenaren onder jullie kennen het! En dus konden we onderweg nog het Prinsenhof en Molden De Roos aandoen. Ralf en Irene, het was een eer gevraagd te worden om 31 augustus 2018 voor jullie vrij te houden. Ik wens jullie alle liefde toe in de toekomst. En natuurlijk gaan we elkaar nog vaak zien!