Blog

bruiloft Inge en Ben

h022-trouwen-bij-lickebaertshoeve-10

Donderdag 3 mei 2018, wederom een zonnetje! Dit gaat de goede kant op. Samen met second shooter Ruud gingen we al vroeg op pad naar Inge en Ben. Althans 8:30 vind ik vroeg. Ruud noemt dat uitslapen. Verder zaten we op 1 lijn die dag hoor. Autoraampje open, naast de bruidsauto rijden en op weg naar Inge.
Met dit prachtige weer fotograferen we het aanbelmoment het liefst buiten. Daarom moet ik het ook geen aanbelmoment noemen maar de ‘first look’. Gelukkig vonden Inge en Ben dit ook een leuk idee. Genieten! Wat groepsfoto’s in de tuin en toen op weg naar Delft voor de portretsessie. Midden op de dag, hard licht, dus een krachtige flitser was nodig. Want een bruidspaar laat je natuurlijk niet tegen de zon in kijken. Dat is zielig. Die verblinden we liever met een 600W/s flitser op vol vermogen.
Op naar de Lickebaertshoeve voor de ceremonie en de receptie. Toch een van m’n favoriete trouwlocaties. Een boerderij in de prachtige polders van midden-delfland. Stefan was de buitengewoon ambtenaar van dienst. Altijd goed voor wat goede grappen! Inge en Ben hebben genoten. En Ruud en ik ook. Inge en Ben en families hartelijk dank voor de gastvrijheid! Veel geluk en liefde toegewenst.

Mag ik nog even aandacht vragen voor de manchetknopen van Ben? Het binnenwerk van een klok. Nog nooit zulke mooie manchetknopen gezien!