Blog

bruiloft Ilona en Ronald

h014-trouwen-in-de-regen-06

Wat was het nat afgelopen vrijdag! Het is al 2 weken erg nat maar afgelopen vrijdag trouwden Ilona en Ronald nou eenmaal. Toen was het extra nat. Plan B werd in werking gezet. De B van Blijdorp. Was het daar droog dan? In het Oceanium wel! Tenminste, aan onze kant van het glas. Een explosie aan mooi kleuren gaf dit ons. Behalve de ijsberen (op speciaal verzoek van Ilona & Ronald), die zijn wit. Onder hun vacht schijnen die trouwens zwart te zijn! Dat je het weet. Verder hebben we geleerd dat een octopus 3 harten heeft. Wij liepen voorbij en ze begaven het alle drie. We zagen hem nog net uit het aquarium getentakeld worden door de verzorger. Die het ook niet droog hield. De mooiste dag van je leven, maar niet voor die octopus.
Op naar het stadhuis van Rotterdam. We waren niet de enige. Er liepen wel 4 andere bruidsjurken rond. Ilona had de mooiste dus ik raakte niet in de war. Groepsfoto op de trap! Dat moest van de bode. In het donker. Maakt mij niet uit, ik heb voor grotere uitdagingen gestaan. Want ik draai me om (de groepsfoto modellen stonden al te gniffelen), sta ik recht tegen een stenen geslachtsdeel aan te kijken. Kunst! Nou lach eens naar het vogeltje 2.0.
Op naar restaurant Biblio voor taart en champagne. Miranda bedankt voor de assistentie! We gingen met een volle maag weer naar huis. Ilona en Ronald bedankt voor de geweldige dag. Ik wens jullie veel geluk in de toekomst toe!