Blog

bruiloft Esther en Robin part 2

h054-trouwen-bij-viersprong-westland-09

Deel 2!

Donderdag 16 september 2021, eindelijk de echte trouwdag van Esther en Robin. Vorig jaar op 9 juli zijn ze voor de wet getrouwd en ook dit mocht ik vastleggen op de gevoelige plaat. Zie hier deel 1 bruiloft Esther en Robin.

Van Rijswijk naar Reeuwijk

De dag begon voor mij bij Robin in Rijswijk. Prachtig zacht licht in de slaapkamer. Robin was lekker ontspannen dus het ijs breken was niet nodig. Binnen enkele minuten hadden we alle shots die we nodig hadden. Ik vervolgde m’n weg naar Esther in Reeuwijk. Robin moest nog even wachten. Bij Esther aangekomen had Kyle, videograaf van Weeda Media, de jurk al mooi opgehangen en de details als ringen, trouwkaart en ringen netjes klaargelegd. Dat is nog eens prettig werken 🙂 Dankjewel Kyle. Tot nu toe verloopt alles naar wens. Zelfs de zwarte kat die Robin’s pad kruiste toen hij aan kwam rijden in de witte Mustang heeft de positieve koers van de dag niet kunnen veranderen. De kat zie je binnenkort op de usb-stick Esther en Robin! Vredelievend van je dat je geen gas gaf. Meer liefde en vrede in de Ichtus Kerk. Maar eerst de fotoshoot!

Fotoshoot in Gouda

Voor de fotosessie hadden E&R Gouda uitgekozen. En terecht! Net zo mooi als Delft (mijn thuisbasis). Wat oude straatjes en bruggetjes richting het Houtmansplantsoen. Prachtig. Videograaf Kyle was inmiddels vergezeld door collega Michel. Samen met mij waren de gevoelige plaat kunstenaars nu dus in de meerderheid. Drie tegen twee. Esther en Robin konden dus niets anders dan onze aanwijzingen opvolgen en met elkaar hebben we hele mooie locaties uitgekozen. Maar Esther mocht wel eten voor twee (hier later meer over). M’n Wicky en Peijnenburg ontbijtkoek moesten er al snel aan geloven. Welke keuze had ik? Het was afstaan of m’n leven. Robin fluisterde me dit in. Wijze beslissing, Esther was vervolgens poeslief voor me de rest van de dag. Ik voelde me net de zwarte kat die de dans eerder ontsprongen was.

Van kerk naar Viersprong

We vervolgden onze weg naar de Ichtus kerk in Reeuwijk. Een mooie dienst voor familie en vrienden met zang en gebeden. Voor mij als fotograaf ook een moment van rust. Of beter gezegd: een andere aanpak. Van de ‘leiding’ nemen naar stil en respectvol registreren wat er zich afspeelt.
Op naar de Viersprong in ‘s-Gravenzande alwaar second shooter Miranda Timmer stond te popelen om de leiding over mij te nemen. Ik was het al gewend. Normaal pakt zij de snacks van me af maar deze keer had ze mooi pech. Gelukkig kwamen we in een lokaal paradijs van taart (heerlijk, gemaakt door Annemieke van Taartsen.nl), lekkere drankjes, bbq met groente, vlees en vis. Esther heeft het meer dan goedgemaakt met me. Dikke knuffel voor jou Esther!
En toen ‘het grote nieuws’. Esther is zwanger. Nu wist iedereen dat al (omdat alle snacks mysterieus verdwenen waren) maar wat nog niet iedereen wist, is het geslacht. Ofterwijl, worden Esther en Robin mama en papa van een jongen of een meisje? Met roze ballonnen, en onder luid applaus, kwam het kersverse bruidspaar aanlopen. Prachtig!! Van harte gefeliciteerd. Pro-tip: als ze straks naar school gaat dan kun je bovenop het pakje Wicky haar naam schrijven (deze Wicky is van:). Doen! Dan pakt niemand het van haar af 🙂

Esther en Robin, van harte gefeliciteerd met jullie trouwen en hartelijk dank voor de gastvrijheid en de fantastische dag! Geniet van onderstaande preview: