Blog

bruiloft Elena en Pasquale

h036-trouwen-in-februari-09

Het voordeel van Delft als ‘thuisbasis’ is de aanwezigheid van de Technische Universiteit. Dé ontmoetingsplaats voor internationale koppels. De russische Elena en de italiaanse Pasquale hebben elkaar hier ook ontmoet. Een mooie reden om het huwelijk hier in Delft plaats te laten vinden! Af en toe gebruik ik het mooie straatje bij Hotel Emauspoort als onderdeel van de fotosessie. Leuk om het nu eens van de binnenkant te kunnen zien. Als onderdeel van een russische traditie moest Pasquale zijn weg de trap op ‘bieden’. Vrienden en familie stelden vragen en bij een verkeerd antwoord moest hij in de buidel tasten.
Okay, op naar het stadhuis. Donderdag marktdag. Mooi, dit geeft een ander beeld. Yes I do!
De nummer 1 keuze voor internationals is en blijft De Oostpoort als portretlocatie. Ik blijf er ook fan van. Je voelt de 600-jarige historie. En toch ook nog even snel de TU-Delft aandoen voor wat mooie shots.
Ik race er een beetje naar toe maar ik heb dan ook zin om over het belletje te vertellen! Tingelingeling, bij De Brasserij stonden overal belletjes op tafel. Zodra het belletje ging, werd er gezoend. Deze fotograaf kreeg gelukkig ook zo’n prachtige bel als voorschot op het afscheidskadootje. Nou ik heb wat afgebeld! Zonder resultaat. Op een geven moment maakte ik het belletje vast aan m’n camerariem. Een efficiëntere methode wellicht. Geen resultaat! Bleek dat ik de traditie verkeerd geïnterpreteerd had. Belletje rinkelt, bruidspaar zoent. De gasten niet. En de fotograaf al helemaal niet. Elena en Pasquale, bedankt voor de gezellige dag en veel liefde toegewenst!