Blog

bruiloft Diana en Jan-Willem

h034-trouwen-in-zoetermeer-10

Een extra bijzondere bruidsreportage voor mij dit keer. Diana, de bruid, is namelijk een vriendin van mijn eega (ik heb het even gegoogled en de spelling ‘ega’ is onjuist :-)). Een hoop bekenden dus op deze bruiloft! Maar dat veranderde niets aan m’n aanpak. Integendeel, ik kon me gewoon 100% op fotografie richten want deze bruiloft van Diana en Jan-Willem was een traktatie aan emotie. En dat is wat ik zoek als fotograaf. Zoals gebruikelijk was ik gewapend met 2 camera’s om m’n schouders maar dat was bijna nog te weinig. Links werd er gehuild, rechts werd er gelachen. Het was mooi. Het was prachtig. In deze preview heb ik hier ook de nadruk opgelegd.
Net als 2 dagen geleden werden we weer verblijd met een mooi zonnetje en aangename temperaturen. De laatste zomerse zaterdag van 2018. En dat was te merken aan de hoeveelheid dagjesmensen. Richting Den Haag/Scheveningen stond het verkeer muurvast. Snel uit de auto gesprongen richting trouwauto en geopperd naar Westerpark in Zoetermeer te rijden. Trouwlocatie Hoeve Kromwijk ligt daar namelijk op een steenworp afstand. Geen tijdstress meer, goed plan! Een korte maar leuke portretsessie en daarna werd het tijd voor Yes I do.  En daar wil ik het deze keer eigenlijk bij laten. De foto’s spreken voor zich. Ieder woord doet geen recht aan hoe intiem het was. Diana en Jan-Willem ik spreek jullie snel. De usb-stick met nog veel meer mooie momenten is dan klaar…..