Blog

bruiloft Debbie en Nick

trouwfoto in de regen

Na het zonnige weer van afgelopen week zijn we toch niet vergeten dat het de eerste 2 weken van september keihard regende?! Zo ook 14 september van Debbie en Nick. Met als extraatje dat er een sterk windje was. Lekker fris! Met instemming van het bruidspaar kozen we voor een alternatief begin. Niet het klassieke aanbellen maar iedereen warm en droog in huis. Een goed zicht op de ‘eerste blik’. Love it!

Never change a winning plan….of zoiets. Oceanium was, is en blijft een succes voor mooie portretfoto’s. Met als kers op de taart “de regenfoto”. Zo gaaf om te doen! Okay, het vereist wat tijd en voorbereiding maar dat deerde Debbie en Nick niet. Zij stonden lekker droog. Nat (en niet zo’n klein beetje) werden Ruud en ik. En dat voor 1 foto? Ja natuurlijk! Kijk zelf maar. Wow toch zeker? Met dank aan Debbie en Nick die niet bang waren voor wat natte plekken op de outfits.

Opwarmen in De Brasserij in Delft. Menig ceremonie in hun prachtige tuin gefotografeerd maar nu (dacht je dat het opgehouden was met regenen?) voor het eerst binnen. En dat was een zeer aangename ervaring waar andere party centra een voorbeeld aan kunnen nemen. Prachtige, vrolijke, lichte kleuren overal. En nu komt het: een glazen dak met een wit kalklaagje erop waardoor we van mooi, zacht licht kunnen profiteren. Hier houden fotografen van! Fotografen en schilders. Want de aanwezigheid van Susan Mertens was ook een eerste keer voor me. Susan is een live painter. Ik wist niet dat het bestond, zo gaaf! In 4 uur tijd maakt zij een prachtig schilderij van een moment uit de ceremonie. Yes, 4 uur waardoor zij sneller is dan ik met m’n preview. Niet dat jullie nu massaal een schilder moeten gaan inhuren ipv een fotograaf. Of misschien toch wel want ze mailde me het resultaat toe en het was écht heel mooi.
NB: De openhaard waar Bruun van der Steuijt (m’n favoriete trouwambtenaar) voorstond bleek ook echt te zijn, zag ik aan z’n zweetdruppels 🙂 want dat was zeker geen angstzweet met al zijn ervaring.

Lekker stukje taart en toen naar huis. Debbie en Nick (en familie) hartelijk dank voor de gastvrijheid! Ik wens jullie veel geluk toe in de toekomst samen.