Blog

bruiloft Cindy en Rik

h037-trouwen-in-heemstede-18

Vrijdag 19-04-19, een Goede Vrijdag en gezien de mooie combinatie van getalletjes de meest populaire trouwdag van het jaar. En wat hadden alle bruidsparen in Nederland geluk! Het was prachtig weer. Rond de 23 graden dus jassen hadden we niet nodig. En er kon buiten getrouwd worden! Althans wel op de locatie die Cindy en Rik hadden uitgekozen: Slot Heemstede. Een oud slot uit de 13e eeuw.
Maar eerst werd ik rond 13:15 uit de auto gegooid door Miranda in Velserbroek. Jullie hebben er van gehoord, voor mij een primeur. Rik probeerde een stropdas te strikken dus dat mag op de foto. Second shooter Miranda reed ondertussen door (90km/u waar je 100km/u mag, maar ik ‘bemoei niet’) naar bruid Cindy in Heiloo.
Beiden rustig, sfeervol en gezellig de mooie voorbereidingen gefotografeerd van Cindy en Rik. En toen op naar Slot Heemstede waar de first look ging plaatsvinden. Zelf was ik er iets eerder dan Miranda omdat ik met bruidegom Rik mocht meerijden (160km/u waar je 100km/u mag). Een goed moment om kennis te maken met de videograaf Maarten Haasse. Zijn video van de dag heb ik onlangs gedeeld op m’n facebook-pagina. Vergeet vooral niet te liken 🙂 En met wedding planner Tamarah. Zij had alle puntjes prachtig op de i gezet. Nadat Maarten en ik onze werkwijze besproken hadden (videograaf houdt afstand en ik loop voor alles en iedereen in de weg), arriveerde ook Miranda. Kort gevolgd door bruid Cindy natuurlijk. De ceremonie kon beginnen! Deze was prachtig en gevuld met veel emotie. Daar houden wij fotografen van! Tijd voor de proost en een stukje taart. Gevolgd door een portretsessie. Niet moeilijk om op zo’n mooie locatie geschikte plekjes uit te kiezen met zo’n mooi bruidspaar! Lekker eten, wat groepsfoto’s en toen party (check out DJ trouwfeest van The DJ Company)! En met 90km/u weer terug naar huis. Cindy en Rik, hartelijk dank voor de gastvrijheid. Veel geluk en gezondheid toegewenst!