Blog

bruiloft Anita en Max

trouwen Te Werve Rijswijk

Landgoed te Werve, ik hou ervan. Portret, trouwen, receptie, diner, feest, alles op 1 locatie. En dat is niet saai want alles is daar groot. En alles op een ander plekje, de mooiste plekjes! Dat was ook de mening van Anita en Max. En dan het liefst met een mooi zonnetje. Nou de dag begon anders: regen. Heel eventjes maar hoor. Tijdens de portretsessie was het mooi opgeklaard. Maar toch even schrikken.
Het plan was simpel. Vrolijke, spontane foto’s met hun 2 prachtige meiden Loïs en Jill. Makkie voor mij! Ik heb tenslotte ook 2 jonge meiden. Maar die krijg ik zelden goed op de foto. Fear not my friend, dit is anders. Vreemd oog dwingt. Niet bij Loïs en Jill, ze zijn niet verlegen. Weet je wat ik offer me wel op. Een boom met appels. Plukken die vruchten en gooi ze naar de fotograaf. Ja dat was leuk. We hebben lol gehad…..
Speciale aandacht voor de laatste foto: wanneer regen en zon zich afwisselen.