over Martijn

Op dat speciale moment, de tijd stilzetten......

de plaatjesmaker
(c)Ruud Brouwer

over de fotograaf

Martijn is geboren en getogen in Delft en nu woonachtig in het mooie Westland. Hij is op 21 jarige leeftijd met fotografie begonnen. Inmiddels 21 jaar verder! In de donkere kamer heeft hij vele uren doorgebracht met het ontwikkelen en afdrukken van zwart-wit foto’s. Later is hij fotocursussen gaan geven voor een bekende fotoketen in de regio.
Martijn verhuurt zichzelf full-time als professioneel fotograaf voor particulieren en bedrijven. Mensen fotograferen is wat hij het liefst doet. Spontaan, humorvol en beleefd zijn eigenschappen die hij standaard in zijn cameratas meebrengt. Absoluut niet stijf en saai!

Maak kennis!

bovenstaande foto's van Martijn in actie zijn o.a. gemaakt door Ruud Brouwer en Miranda Timmer. Waarvoor Dank!

Ervaring

Nou en of! Full-time zelfstandig fotograaf sinds 2008. Dat zijn honderdduizenden foto's en honderden klanten. En elke fotoshoot geeft Martijn 100%. Mensen geven hem energie. Iedere reportage is weer anders! Altijd met professionele apparatuur en backups.

Is ervaring belangrijk? Jazeker! Martijn fotografeert inmiddels 19 jaar en doe dit zoals gezegd fulltime. Niet als bijbaantje en zodoende zijn er geen andere prioriteiten dan jullie trouwdag tot een geweldig succes te maken. Mooie momenten volgen elkaar snel op op een dag met een strak tijdschema. Van binnen naar buiten, van daglicht naar kaarslicht, van regen naar zonneschijn. Anticiperen en kunnen schakelen binnnen een fractie van een seconde is wat een góede bruidsfotograaf moet kunnen. Daarnaast is Martijn een gezellige steun in de rug voor jullie! Heel belangrijk want de chauffeur en de fotograaf brengen de meeste tijd met jullie door. Bezuinig niet op de fotograaf mensen. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.