over Martijn

Op dat speciale moment, de tijd stilzetten......

de plaatjesmaker
(c)Ruud Brouwer

Spontaan, creatief, assertief, meedenkend, ervaren, ongedwongen, modern en vol met frisse ideeën. En natuurlijk een grapje op z'n tijd om het ijs te breken. Dat kunnen jullie van mij verwachten als fotograaf op jullie bijzondere dag. Als fulltime fotograaf in Delft, Westland, Den Haag en omgeving, heb ik geen andere prioriteiten dan jullie en jullie foto's de aandacht te geven die het verdient. Mogelijk samen met een collega-fotograaf zodat jullie de mooiste momenten vanuit verschillende standpunten kunt herbeleven. En altijd met de beste apparatuur. Op m'n website zijn verschillende bruidsreportages te bekijken evenals de prijsinformatie en werkwijze. Prijzen zijn inclusief luxe album naar keuze (veel mogelijkheden!) en een luxe usb-stick met de foto's in kleur én zwartwit in hoogste resolutie zonder watermerk. Geen album? Dan gaat er een deel van de prijs af. Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Greets, Martijn van Pieterson.

Maak kennis!

bovenstaande foto's van Martijn in actie zijn o.a. gemaakt door Ruud Brouwer en Miranda Timmer. Waarvoor Dank!

Ervaring

Nou en of! Full-time zelfstandig fotograaf sinds 2008. Dat zijn honderdduizenden foto's en honderden klanten. En elke fotoshoot geef ik 100%. Mensen geven me energie. Iedere reportage is weer anders! Altijd met professionele apparatuur en backups.

Is ervaring belangrijk? Jazeker! Ik fotografeer inmiddels 19 jaar en doe dit zoals gezegd fulltime. Niet als bijbaantje en zodoende zijn er geen andere prioriteiten dan jullie trouwdag tot een geweldig succes te maken. Mooie momenten volgen elkaar snel op op een dag met een strak tijdschema. Van binnen naar buiten, van daglicht naar kaarslicht, van regen naar zonneschijn. Anticiperen en kunnen schakelen binnnen een fractie van een seconde is wat een goede bruidsfotograaf moet kunnen. Daarnaast ben ik een gezellige steun in de rug voor jullie! Heel belangrijk want de chauffeur en de fotograaf brengen de meeste tijd met jullie door. Bezuinig niet op de fotograaf mensen. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.