Trouwfotograaf Westland

Martijn

Spontaan, creatief, assertief, sociaal, behulpzaam, meedenkend, ervaren, ongedwongen, modern en vol met frisse ideeën. En natuurlijk een grapje op z'n tijd om het ijs te breken. Dat kunnen jullie van mij verwachten als trouwfotograaf op jullie bijzondere dag. Mogelijk samen met een collega bruidsfotograaf zodat jullie de mooiste momenten vanuit verschillende standpunten kunt herbeleven. En altijd met de beste apparatuur.

Mijn naam is Martijn van Pieterson, ik heb een lieve vrouw en 2 prachtige dochters van 11 en 7 jaar jong. In m'n vrije tijd maak ik graag een boswandeling, hou ik van lezen, Formule 1, Lego, chocola, dieren, Seinfeld, muziek, kaartspellen van Pokémon en Magic The Gathering, en mijn familie en vrienden. Naast bruidsfotografie fotografeer ik voornamelijk gezinsportretten en zakelijke events. Hiervoor heb ik een andere website: www.vanpieterson.net
Alles bij elkaar is dit een full-time job. Trots ben ik op de vele positieve reviews. Op moment van schrijven score ik samen met jullie een 9,9/10 uit 37 ervaringen op The Perfect Wedding, een 4,7/5 uit 42 ervaringen op Facebook en 4,9/5 uit 12 ervaringen op Google.

Nog even over deze website: er zijn verschillende bruidsreportages te bekijken evenals de prijsinformatie en werkwijze. Prijzen zijn inclusief luxe album naar keuze (veel mogelijkheden!) en een luxe usb-stick met de foto's in kleur én zwartwit in hoogste resolutie zonder watermerk. Geen album? Dan gaat er een deel van de prijs af.

Neem gerust contact met me op als jullie vragen hebben of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een warme groet, Martijn van Pieterson.

Maak kennis!

Ik werk als bruidsfotograaf trouwfotograaf in regio westland, hoek van holland, naaldwijk, wateringen, delft, den haag, rotterdam, delfgauw, schipluiden, monster, pijnacker, de lier, kwintsheul, rijswijk, leidschendam, voorburg, wassenaar, zoetermeer, nootdorp, ‘s-gravenzande, monster, poeldijk, vlaardingen, schiedam, maassluis, maasland, maasdijk.

bovenstaande foto's van Martijn in actie zijn o.a. gemaakt door Ruud Brouwer en Miranda Timmer. Waarvoor Dank!

Ervaring

Nou en of! Full-time zelfstandig fotograaf sinds 2008. Dat zijn honderdduizenden foto's en honderden klanten. En elke fotoshoot geef ik 100%. Mensen geven me energie. Iedere reportage is weer anders! Altijd met professionele apparatuur en backups.

Is ervaring belangrijk? Jazeker! Ik fotografeer inmiddels 19 jaar en doe dit zoals gezegd fulltime. Niet als bijbaantje en zodoende zijn er geen andere prioriteiten dan jullie trouwdag tot een geweldig succes te maken. Mooie momenten volgen elkaar snel op op een dag met een strak tijdschema. Van binnen naar buiten, van daglicht naar kaarslicht, van regen naar zonneschijn. Anticiperen en kunnen schakelen binnnen een fractie van een seconde is wat een goede bruidsfotograaf moet kunnen. Daarnaast ben ik een gezellige steun in de rug voor jullie! Heel belangrijk want de chauffeur en de fotograaf brengen de meeste tijd met jullie door.