Trouwfotograaf Westland

Op dat speciale moment, de tijd stilzetten......

de plaatjesmaker
Martijn

Spontaan, creatief, assertief, sociaal, meedenkend, ervaren, ongedwongen, modern en vol met frisse ideeën. En natuurlijk een grapje op z'n tijd om het ijs te breken. Dat kunnen jullie van mij verwachten als trouwfotograaf op jullie bijzondere dag. Mogelijk samen met een collega bruidsfotograaf zodat jullie de mooiste momenten vanuit verschillende standpunten kunt herbeleven. En altijd met de beste apparatuur.

Verder ben ik een levensgenieter! Ik heb een lieve vrouw en 2 prachtige dochters van 10 en 5 jaar jong. Naast bruidsfotografie fotografeer ik voornamelijk gezinsportretten en zakelijke events. Hiervoor heb ik een andere website: www.vanpieterson.net
Alles bij elkaar is dit een full-time job. Bruidsreportages vergen natuurlijk het meeste werk. Daarom heb ik een goede balans gevonden: Belangrijk voor jullie om te weten is dat ik 'slechts' 15 bruiloften per jaar fotografeer (lees je dit dan zit ik nog niet aan de 15 in 2021!). Op deze manier blijft het voor mij leuk en goed te doen en duik ik met veel enthousiasme in jullie bruidsreportage. Ik heb er dan ook echt zin in. En niet alleen op jullie trouwdag zelf maar ook in de communicatie vooraf en het selecteren en bewerken van de foto's achteraf. Dat is voor mij dan leuk om te doen en dat gaan jullie echt merken in het resultaat. Lees de reviews over mij op The Perfect Wedding maar! Dat zie je ook aan het minimaal aantal foto's dat jullie krijgen. Dat ligt een stuk hoger dan bij andere bruidsfotografen die van de ene naar de andere bruiloft rennen en targets moeten halen onder het motto tijd is geld. Jullie albumopmaak doe ik ook met veel plezier. Geen auto-opmaak maar echt persoonlijke aandacht. Ik probeer meerdere dingen uit en vraag vaak m'n vrouw die naast me zit wat zij dan mooier zou vinden.

Verder heb ik ook nog wel een eigenaardigheid: ik neem niet elke bruiloft aan! Alles in de provincie zuid-holland is prima maar bv om 8:00 beginnen in Leeuwarden doe ik niet meer 🙂 Been there, done that!

Nog even over deze website: er zijn verschillende bruidsreportages te bekijken evenals de prijsinformatie en werkwijze. Prijzen zijn inclusief luxe album naar keuze (veel mogelijkheden!) en een luxe usb-stick met de foto's in kleur én zwartwit in hoogste resolutie zonder watermerk. Geen album? Dan gaat er een deel van de prijs af. Wat dan goed is om te weten, is dat ik niet aan "upselling" doe zoals veel andere fotografen. Dat wil zeggen dat jullie het meest luxe album krijgen dat er is. Zonder bijbetaling en gedoe. Je kunt kiezen uit tientallen ontwerpen en materiaal mogelijkheden. Als jullie blij zijn dan ben ik dat ook. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat een luxe bewaardoos en/of ouderalbums wel tegen een kleine meerprijs is omdat niet iedereen daar gebruik van wil maken.

Neem gerust contact met me op als jullie vragen hebben of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een lieve groet, Martijn van Pieterson.

Ik werk als trouwfotograaf in regio westland, hoek van holland, naaldwijk, wateringen, delft, den haag, rotterdam, delfgauw, schipluiden, monster, pijnacker, de lier, kwintsheul, rijswijk, leidschendam, voorburg, wassenaar, zoetermeer, nootdorp, ‘s-gravenzande, monster, poeldijk, vlaardingen, schiedam, maassluis, maasland, maasdijk.

Maak kennis!

bovenstaande foto's van Martijn in actie zijn o.a. gemaakt door Ruud Brouwer en Miranda Timmer. Waarvoor Dank!

Ervaring

Nou en of! Full-time zelfstandig fotograaf sinds 2008. Dat zijn honderdduizenden foto's en honderden klanten. En elke fotoshoot geef ik 100%. Mensen geven me energie. Iedere reportage is weer anders! Altijd met professionele apparatuur en backups.

Is ervaring belangrijk? Jazeker! Ik fotografeer inmiddels 19 jaar en doe dit zoals gezegd fulltime. Niet als bijbaantje en zodoende zijn er geen andere prioriteiten dan jullie trouwdag tot een geweldig succes te maken. Mooie momenten volgen elkaar snel op op een dag met een strak tijdschema. Van binnen naar buiten, van daglicht naar kaarslicht, van regen naar zonneschijn. Anticiperen en kunnen schakelen binnnen een fractie van een seconde is wat een goede bruidsfotograaf moet kunnen. Daarnaast ben ik een gezellige steun in de rug voor jullie! Heel belangrijk want de chauffeur en de fotograaf brengen de meeste tijd met jullie door.